Fülöpszállás, H-6085 Székekpuszta 23/a.
Tel./Fax: +36 78/488-800
Mobil: +36 30/953-6283
E-mail:
kigyoscsarda@t-online.hu
Kígyósi Csárda és Panzió
Főoldal
A csárda
Gasztronómiai filozófiánk
Rendezvényszervezés
Kiemelt borászunk
Virtuális túra
Természeti környezet
Horgászat
Étlap
Szálláslehetőség
Panzió szoba
Exkluzív szoba
Családi szoba
Lakosztály
Aktualitások
Galéria
Pályázatok
hu
de
en
Galéria
tekintse meg képeinket
Colleen Bradley Bell az USA nagykövetének látogatása
Gajus Scheltema Hollandi budapesti nagykövete
Eu-s szabványnak megfelelő játszótér a Kígyósi Csárdánál!
2016 Bocuse d'or Budapest
Roberto Baggio olasz válogatott labdarúgó
Csiki Sándor gasztroblogger
25 évesek lettünk!
Visszatérő vendégeink
Haltelepítés a Csárdánál
Videók
Valentin-nap 2014
Ételszobrászat
Rendezvények
Környezet
Belső képek
Külső képek
Légi
Márton nap 2017
1
2
3
Szezonális étlap
×
Közkedvelt ételek
Magyaros „malacságok” fatálon (Fokhagymás karaj, mustáros flekken, füstölt csülök, grillezett malacfasírt, debreceni rózsa, fűszeres pirított burgonya, magyaros lecsó, vegyes savanyúság)
L
5.490 Ft
Egészben sült serpenyős csülök
L
G
5.990 Ft
Hazai konyha, hazai ízek! A Kígyósi Csárda specialitásai
Kígyósi sistergős szűzpecsenye serpenyőben tálalva (borskéregben sütött sertés szűzpecsenye magyaros csípős lecsóban pörgetett sült burgonyával fokhagymával és különleges chilis paprikaszósszal)
L
G
5.490 Ft
Steak különlegességeink
Borjú hátszin (Entrecote Belgiumból) 300g Lávakövön sütve Cheddar sajttal séfmester fűszervajjal, aranyló bundában sült ropogós batátával, langyos balzsamecetes mediterrán salátával, brokkoli burgonya "törettel".
6.990 Ft