Fülöpszállás, H-6085 Székekpuszta 23/a.
Tel./Fax: +36 78/488-800
Mobil: +36 30/953-6283
E-mail:
kigyoscsarda@t-online.hu
Kígyósi Csárda Étterem és Panzió
Főoldal
A csárda
Virtuális túra
Rendezvényszervezés
Gasztronómiai filozófiánk
Kiemelt borászunk
Természeti környezet
Horgászat
Étlap
Szálláslehetőség
Családi 1. Szoba
Exkluziv 2. szoba
Lakosztály 3. szoba
Panzió 4. Szoba
Exkluzív 5. Szoba
Exkluzív 6. Szoba
Panzió 7. Szoba
Lakosztály 8. Szoba
Aktualitások
Galéria
Galéria
Pályázatok
hu
de
en
Munkatársaink a Kígyósi csárdában
Kezdőlap
Galéria
Munkatársaink a Kígyósi csárdában
Tulajdonos: Hodován László
Séfünk: Varga Károly Master Chef
Konyhafőnökünk: Balog Martin, és helyettese: Bódizs Bence
Üzletvezetőnk: Csepregi Zoltán, és irodai asszisztensünk: Pollákné Farkas Ildikó
Szakácsok: Pottondi Nándor, és Malatin Attila
Szakácsok: Körmendi Lajos, és Kocsi Ferenc
Szakácsok: Kanyok Bence, és Pétervári Tibor Károlyné, Aranka
Konyhai asszisztensek: Várkonyiné Aranka,és Mátyás Aranka
Felszolgálók: Gyenes Ferenc, és Pottondi Krisztián
Felszolgálók: Könnyű Éva, és Kovács Fruzsi
Szobalány: Csenki Pálné Szabó Julianna, és Schum Vanda felszolgáló
Szezonális étlap
×
Közkedvelt ételek
Magyaros „malacságok” fatálon (Fokhagymás karaj, mustáros flekken, füstölt csülök, grillezett malacfasírt, debreceni rózsa, fűszeres pirított burgonya, magyaros lecsó, vegyes savanyúság)
L
5.490 Ft
Egészben sült serpenyős csülök
L
G
5.990 Ft
Hazai konyha, hazai ízek! A Kígyósi Csárda specialitásai
Kígyósi sistergős szűzpecsenye serpenyőben tálalva (borskéregben sütött sertés szűzpecsenye magyaros csípős lecsóban pörgetett sült burgonyával fokhagymával és különleges chilis paprikaszósszal)
L
G
5.490 Ft
Steak különlegességeink
Borjú hátszin (Entrecote Belgiumból) 300g Lávakövön sütve Cheddar sajttal séfmester fűszervajjal, aranyló bundában sült ropogós batátával, langyos balzsamecetes mediterrán salátával, brokkoli burgonya "törettel".
6.990 Ft