Fülöpszállás, H-6085 Székekpuszta 23/a.
Tel./Fax: +36 78/488-800
Mobil: +36 30/953-6283
E-mail:
kigyoscsarda@t-online.hu
Kígyósi Csárda Étterem és Panzió
Főoldal
Étlap
A csárda
Virtuális túra
Rendezvényszervezés
Gasztronómiai filozófiánk
Kiemelt borászunk
Természeti környezet
Horgászat
Szálláslehetőség
Családi 1. Szoba
Exkluzív 2. szoba
Lakosztály 3. szoba
Panzió 4. Szoba
Exkluzív 5. Szoba
Exkluzív 6. Szoba
Panzió 7. Szoba
Lakosztály 8. Szoba
Aktualitások
Galéria
Galéria
Pályázatok
GINOP 6.1.6.-17-2018-1036
GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00945
GINOP-4.1.4-2020-02556
GINOP-1.2.8-20-2020-00192
hu
de
en
Munkatársaink a Kígyósi csárdában
Kezdőlap
Galéria
Munkatársaink a Kígyósi csárdában
Szakács tanuló: Szatmári Zoltán
Pincér tanuló: Mészáros Lilla
1
2
Szezonális étlap
×
Közkedvelt ételek
Magyaros „malacságok” fatálon (Fokhagymás karaj, mustáros flekken, füstölt csülök, grillezett malacfasírt, debreceni rózsa, fűszeres pirított burgonya, magyaros lecsó, vegyes savanyúság)
L
5.490 Ft
Egészben sült serpenyős csülök
L
G
5.990 Ft
A magyar konyha remek ízei. A Kígyósi Csárda specialitásai
Kígyósi sistergős szűzpecsenye serpenyőben tálalva (borskéregben sütött sertés szűzpecsenye magyaros csípős lecsóban pörgetett sült burgonyával fokhagymával és különleges chilis paprikaszósszal)
L
G
5.490 Ft
Steak különlegességeink
Borjú hátszin (Entrecote Belgiumból) 300g Lávakövön sütve Cheddar sajttal séfmester fűszervajjal, aranyló bundában sült ropogós batátával, langyos balzsamecetes mediterrán salátával, brokkoli burgonya "törettel".
6.990 Ft