Fülöpszállás, H-6085 Székekpuszta 23/a.
Tel./Fax: +36 78/488-800
Mobil: +36 30/953-6283
E-mail:
kigyoscsarda@t-online.hu
Kígyósi Csárda és Panzió
Főoldal
A csárda
Gasztronómiai filozófiánk
Rendezvényszervezés
Kiemelt borászunk
Virtuális túra
Természeti környezet
Horgászat
Étlap
Szálláslehetőség
Panzió szoba
Exkluzív szoba
Családi szoba
Lakosztály
Aktualitások
Galéria
Pályázatok
hu
de
en
Varga Károly a Kígyósi Csárda Séfje XII. ŐSZI HELYI TERMÉK ÜNNEP-en Kecskeméten
Kezdőlap
Galéria
Varga Károly a Kígyósi Csárda Séfje XII. ŐSZI HELYI TERMÉK ÜNNEP-en Kecskeméten
Szezonális étlap
×
Közkedvelt ételek
Magyaros „malacságok” fatálon (Fokhagymás karaj, mustáros flekken, füstölt csülök, grillezett malacfasírt, debreceni rózsa, fűszeres pirított burgonya, magyaros lecsó, vegyes savanyúság)
L
4.990 Ft
Egészben sült serpenyős csülök
L
G
5.490 Ft
Hazai konyha, hazai ízek! A Kígyósi Csárda specialitásai
Kígyósi sistergős szűzpecsenye serpenyőben tálalva (borskéregben sütött sertés szűzpecsenye magyaros csípős lecsóban pörgetett sült burgonyával fokhagymával és különleges chilis paprikaszósszal)
L
G
4.990 Ft
Steak különlegességeink
Borjú hátszin (Entrecote Belgiumból) 300g Lávakövön sütve Cheddar sajttal séfmester fűszervajjal, aranyló bundában sült ropogós batátával, langyos balzsamecetes mediterrán salátával, brokkoli burgonya "törettel".
6.990 Ft