Fülöpszállás, H-6085 Székekpuszta 23/a.
Tel./Fax: +36 78/488-800
Mobil: +36 30/953-6283
E-mail:
kigyoscsarda@t-online.hu
Kígyósi Csárda és Panzió
Főoldal
A csárda
Gasztronómiai filozófiánk
Rendezvényszervezés
Kiemelt borászunk
Virtuális túra
Természeti környezet
Horgászat
Étlap
Szálláslehetőség
Panzió szoba
Exkluzív szoba
Családi szoba
Lakosztály
Aktualitások
Galéria
Pályázatok
hu
de
en
Varga Tamás szakács tanulónk aranyérmes ételei
Kezdőlap
Galéria
Varga Tamás szakács tanulónk aranyérmes ételei
Előétel
Főétel
Desszert
Finger-food 1
Finger-Food 2
Finger-Food 3
Finger-Food 4
Szezonális étlap
×
Közkedvelt ételek
Magyaros „malacságok” fatálon (Fokhagymás karaj, mustáros flekken, füstölt csülök, grillezett malacfasírt, debreceni rózsa, fűszeres pirított burgonya, magyaros lecsó, vegyes savanyúság)
L
4.990 Ft
Egészben sült serpenyős csülök
L
G
5.490 Ft
Hazai konyha, hazai ízek! A Kígyósi Csárda specialitásai
Kígyósi sistergős szűzpecsenye serpenyőben tálalva (borskéregben sütött sertés szűzpecsenye magyaros csípős lecsóban pörgetett sült burgonyával fokhagymával és különleges chilis paprikaszósszal)
L
G
4.990 Ft
Steak különlegességeink
Borjú hátszin (Entrecote Belgiumból) 300g Lávakövön sütve Cheddar sajttal séfmester fűszervajjal, aranyló bundában sült ropogós batátával, langyos balzsamecetes mediterrán salátával, brokkoli burgonya "törettel".
6.990 Ft